Karlien Verduyn

Op 18-jarige leeftijd begon ik als fervente atletiekster aan de opleiding ‘Master in de bewegingswetenschappen’ aan de KULeuven. Als optie koos ik training coaching.

Ik wilde me nog verder verdiepen in de werking van spieren en gewrichten en behaalde ook aan de KUL mijn ‘Master in de revalidatiewetenschappen’. Hier wilde ik mijn job van maken.

In 2011 ben ik dan gestart als zelfstandige kinesiste in een groepspraktijk en specialiseerde me via extra opleidingen. Ik behaalde in 2012 mijn postgraduaat ‘Manuele therapie’ aan de UGent en heb mij verder bijgeschoold in ‘Manuele lymfdrainage a.m. Vodder’ (2013), dry needling (erkend myofasciaal therapeut 2015) en perinatale kinesitherapie (2015).

In 2019 behaalde ik de postgraduaat ‘Pelvische reëducatie’ met in 2020 een extra vorming rond bekken- en staartbeenklachten. Tevens streef ik ernaar elk jaar bijscholingen te doen om de evolutie in de kinesitherapie van dichtbij op te volgen.

In april 2017 is mijn eigen praktijk geopend te Kontich waar ikzelf, samen met mijn partner en 2 zoontjes, woon. In januari 2018 startte Vicky Groffen als kinesitherapeut in de praktijk en sinds april 2021 vervoegt Frederik Van Beylen het team.